Agenda

Agenda – day 1

REGISTRATION8:30 - 9:00
OPENING9:00 - 9:30
HANCHAN I9:30 - 11:00
break15 minutes
HANCHAN II11:15 - 12:45
lunch break1 hour
HANCHAN III13:45 - 15:15
break15 minutes
HANCHAN IV15:30 - 17:00
AFTER PARTY18:00 - 18:30

Agenda – day 2

HANCHAN I9:00 - 10:30
break15 minutes
HANCHAN II10:45 - 12:15
lunch break1 hour
HANCHAN III13:15 - 14:45
break15 minutes
HANCHAN IV15:00 - 16:30
technical timeout10 minutes
CLOSING CEREMONY16:40 - 17:00